Kome pripadne uloga njemu je bila i suđena

Blanšet je prvobitno dobila ulogu Lusil, ali je zbog previše obaveza morala da odustane, što je pauziralo snimanje, jer je potraga za zamjenom potrajala sve dok nisu angažovali Kidman

6298 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nikol Kidman zamijenila je Kejt Blanšet u filmu "Being the Ricardos" koji je od nedavno dostupan na Amazon striming platformi, a za The New York Times je prokomentarisala to što je ulogu "preuzela" koleginici.

Blanšet je prvobitno dobila ulogu Lusil, ali je zbog previše obaveza morala da odustane, što je pauziralo snimanje, jer je potraga za zamjenom potrajala sve dok nisu angažovali Kidman.

"Mislim da među nama postoji neka vrsta svetog pakta - ko god na kraju dobije ulogu njemu je bila i suđena", prokomentarisala je Kidman.

Izvršna producentkinja filma Lusi Arnaz sa druge strane, teško je podnijela gubitak Blanšet.

"Trebala nam je vječnost da sve organizujemo i onda smo je izgubili. Traženje zamjene je potrajalo, jer nas niko nije zadovoljio, a onda smo shvatili da za ovaj projekat treba da tragamo među glumicama iz Australije", kazala je ona, dodajući da je na kraju srećna što je Kidman prihvatila angažman.

Bonus video: