Premijera "Morbiusa" ponovo odložena

Ovo nije prvo odlaganje pomenutog filma, s obzirom na to da je premijera prvobitno planirana za 10. jul 2020. godine, ali je planove poremetila pandemija koronavirusa

2434 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Sony Pictures
Foto: Sony Pictures

Fanovi ekranizacije stripova moraće da budu strpljivi, jer je premijera debija najpoznatijeg Marvelovog vampira, Morbiusa, odložena, piše Variety.

Sony Pictures odlučio je da umjesto 28. januara, film "Morbius" o istoimenom antiheroju, bude distribuiran u bioskope od 1. aprila ove godine.

Ovo nije prvo odlaganje pomenutog filma, s obzirom na to da je premijera prvobitno planirana za 10. jul 2020. godine, ali je planove poremetila pandemija koronavirusa.

Nakon toga, premijera je još nekoliko puta pomijerana, za 31. jul, zatim 19. mart 2021, potom je zakazana za 8. oktobar, a nakon toga za 28. januar.

Uprkos pandemiji koja remeti planove svim filmskim kompanijama, Sony je uspio da napravi velike bioskopske hitove sa "Spider-Man: No Way Home", ali i "Venom: Let There Be Carnage".

U novom filmu iz Marvelovog univerzuma, Džared Leto tumači naslovnog junaka Majkla Morbiusa, a uz njega u filmu igraju i Met Smit, Džered Haris, Al Madrigal, Tajris Gibson i drugi.

Bonus video: