Želi da jaše pješčanog crva

"To se dešava u knjizi. Stilgard uči Pola kako da preuzme pustinjsku moć, a to znači da treba da pripitomi ova velika stvorenja kako bi koristio njihovu snagu, moć i veličinu. Nadam se da će se to i desiti"

2772 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Havijer Bardem imao je veoma dobar dan zahvaljujući nominaciji za najbolju mušku ulogu, i to Desija Arnaza u filmu "Being the Ricardos".

Isti glumac viđen je i na planeti Arakis u okviru filma "Dune" Denisa VIlneva, a dok je njegovo vrijeme bilo ograničeno u prvom dijelu, u drugom "Dune: Part Two", koji je sada u postprodukciji, će definitivno dobiti više prostora, piše Indie Wire.

Bardem je, pričajući o očekivanjima vezanim za drugi film uz smijeh je kazao:

"Jedina stvar koju tražim je da jašem pješčanog crva. Denis mi je rekao da će pokušati da mi ispuni tu želju".

I zaista, u romanu Frenka Herberta po kojem se snima film, njegov lik je opisan kako jaše ovu veliku zvijer uz pomoć koje se putuje kroz pustinju.

"To se dešava u knjizi. Stilgard uči Pola kako da preuzme pustinjsku moć, a to znači da treba da pripitomi ova velika stvorenja kako bi koristio njihovu snagu, moć i veličinu. Nadam se da će se to i desiti", dodao je glumac.

Kada su u pitanju dešavanja vezana za nastavak, Bardem kaže da je još uvijek u mraku.

"Još uvijek nisam ništa pročitao, pa nisam siguran šta dolazi za mene u 'Dune' nastavku. U ovom trenutku znam isto koliko i vi. Čuo sam da je scenario već napisan, ali ja ga nisam čitao", tvrdi glumac.

"Jedva čekam da se ponovo nađem u rukama Denisa Vilneva. Volim tog momka", poručio je on.

Pored pomenutog filma Bardem je angažovan i na igranom filmu "Mala sirena", ali i u mjuziklu "Lyle, Lyle, Crocodile".

Bonus video: