Stiže nova sezona “South Parka”

Nakon dva samostalna specijala koji su objavljeni u septembru 2020. i martu 2021. godine, a koji su zamijenili 24. sezonu, ovo će biti prvi kompletni serijal od 2019. godine

2470 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Stoun i Parker
Foto: Stoun i Parker

Comedy Central najavio je objavljivanje nove, 25. sezone animirane serije “South Park”, a prva epizoda biće emitovana već u februaru, prenosi NME magazin.

Nakon dva samostalna specijala koji su objavljeni u septembru 2020. i martu 2021. godine, a koji su zamijenili 24. sezonu, ovo će biti prvi kompletni serijal od 2019. godine.

Kako je najavljeno, autorski duo koji čine Met Stoun i Trej Parker, donijeće 2. februara šest novih epizoda, a ostale će nakon toga biti prikazivane jednom sedmično.

Ranije su objavljeni i filmovi, koji nastavljaju radnju serije, pa je tako prvi pod nazivom “South Park: Post Covid”, objavljen u novembru 2021. godine, prikazao Erika, Stena, Kajla i Kenija koji pokušavaju da se prilagode ponovo normalnom okruženju, da bi glavni junaci u decembru u okviru “South Park: Post COVID: The Return Of COVID” dobili i futurističku verziju.

U tom, drugom filmu, radnja se odvija 40 godina u budućnosti, a dječaci su prikazani kao odrasli ljudi.

Bonus video: