Objavljen trejler za spinoff filmova "Gospodar prstenova"

Prva sezona počeće da se prikazuje na Prime Video kanalu od 2. septembra, a nakon toga, svakog petka će biti emitovana nova epizoda

3900 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Spinoff filmova o "Gospodaru prstenova" u produkciji Amazona, dobio je i zvaničan naziv - "Gospodar prstenova: Prestenovi moći", ali i prvi trejler.

Radnja u ovoj seriji se odvija u „Drugom dobu“, hiljadama godina prije događaja u originalnim filmovima o „Gospodaru prstenova“.

„Gospodar prstenova: Prstenovi moći“ će ispričati priču o tome kako su prstenovi moći prvi put iskovani i podijeljeni među rasama Srednje zemlje .

Producenti Džej Di Paine i Patrik Mek Kai kazali su da je njihova želja bila da smisle naslov koji bi je u skladu sa Tolkinovim klasicima.

„Prstenovi moći objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Srednje zemlje: kovanje prstenova, uspon Mračnog gospodara Saurona, epsku priču o Numenoru i Posljednji savez vilenjaka i ljudi. Do sada je publika na ekranu vidjela samo priču o jednom prstenu, ali prije nego što je postojao, bilo ih je mnogo... i mi smo uzbuđeni što možemo da podijelimo epsku priču o svima njima“, objasnili su oni.

Prva sezona "Gospodara prstenova: Prstenovi moći" počeće da se prikazuje na Prime Video kanalu od 2. septembra, a nakon toga, svakog petka će biti emitovana nova epizoda.

Bonus video: