Najpopularniji televizijski trotočkaš ide na prodaju

Poznati trotočkaš koji je Del Boj ponosno vozio sa svojim bratom Rodnijem datira iz 1968. godine, a njegov trenutni vlasnik Džon Mansfild potvrdio je da je u pitanju automobil iz serije
127 pregleda 0 komentar(a)
Mućke, trotočkaš, Foto: Twitter.com
Mućke, trotočkaš, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 28.10.2017. 09:45h

Najpopularniji trotočkaš koji se pojavio na britanskoj televiziji, Del Bojev pikap iz serije „Mućke“, moći će da se kupi na aukciji koja je zakazana za 11. novembar u Londonu.

Poznati trotočkaš koji je Del Boj ponosno vozio sa svojim bratom Rodnijem datira iz 1968. godine, a njegov trenutni vlasnik Džon Mansfild potvrdio je da je u pitanju automobil iz serije.

Do sada je prešao 71.778 milja, a, sudeći prema slikama vozila na aukcijskom sajtu, uz automobil ide i čuvena tigrasta presvlaka iz serije.

“Dodatna oprema” uključuje i krznene kockice okačene u retrovizor, gumene patosnice sa natpisom “Del Boj” na vozačevoj i “Rodni” na suvozačevoj strani, kufertreger zajedno sa odgovarajućim koferom, te gumenu seks-lutku identičnu onoj koja se kroz zadnji prozor vidi u jednoj od epizoda serije.

Na žutom trotočkašu i dalje stoji natpis “Trotters Independent Trading Co“.

“Del Bojev 'reliant regal' je jedan od najprepoznatljivijih automobila u istoriji BBC-jevih serija. Nema sumnje da će ova aukcija privući veliku pažnju. Nevezano za njegovu slavu, ovaj automobil je najpouzdaniji primjerak ovog brenda koji ćete naći u svijetu“, kaže Nik Vejl, direktor aukcijske kuće Silverston.

Početna cijena trotočkaša još nije objavljena.

Bonus video: