Kori Feldman razotkriva holivudski lanac pedofilije

"Biće to najiskrenija i najistinitija ekranizacija zlostavljanja djece ikad snimljena"
85 pregleda 0 komentar(a)
Kori Feldman, Foto: Shutterstock
Kori Feldman, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.10.2017. 18:06h

Mnogo prije nego što će talas optužbi stići producenta Harvija Vajnstina, nekadašnja dječja zvijezda Kori Feldman je upozoravao na seksualno uznemiravanje i zlostavljanje u Holivudu.

Glumac koji trenutno gradi muzičku karijeru sa bendom Truth Movement u memoarima "Coreyography" iz 2013. je detaljno opisao kako je njega i njegovog prijatelja Korija Hajma u jeku njihove slave osamdesetih zlostavljao muškarac iz industrije.

Sada videu koji je objavio na svom Twitteru, Feldman kaže da još nije spreman da razotkrije svoje zlostavljače i da planira da snimi film o svom iskustvu.

"Biće to najiskrenija i najistinitija ekranizacija zlostavljanja djece ikad snimljena", rekao je on.

Feldman planira da sam režira, producira i distribuira to ostvarenje, a finansiraće ga preko Indiegogo kampanje, koja treba da sakupi 10 miliona dolara za pravni tim, obezbjeđenje i snimanje.

"Na prvu loptu mogu da nabrojim šest imena. Jedan od njih je i dalje moćan", rekao je Feldman o holivudskim zlostavljačima. On se nada da će filmom srušiti lanac pedofilije u filmskoj industriji i navodi da se već brine za svoju bezbjednost.

Bonus video: