Objavljen prvi trejler za limitiranu seriju "Gaslit"

"'Gaslit' je priča o Votergejt aferi koju do sada niste čuli. U centru priče je Marta Mičel (Roberts) za koju se vjeruje da je bila zviždač, odnosno prva osoba koja je cijeli skandal donijela do javnosti, a u političku igru brzo je uvučen i njen suprug, pravnik Džon Mičel (Pen)"

2906 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Starz
Foto: Starz

Džulija Roberts i Šon Pen, igraju u limitiranoj seriji produkcije Starz pod nazivom "Gaslit", u kojoj je radnja fokusirana na aferu Votergejt, a zvaničan trejler postavljen je na Youtube kanalu.

U njemu se može vidjeti da je zahvaljujući sjajnim šminkerima, Pen dobio neprepoznatljivi izgled, a u opisu se obećava da će "serija donijeti svježiji pogled na čuveni politički skandal".

"'Gaslit' je priča o Votergejt aferi koju do sada niste čuli. U centru priče je Marta Mičel (Roberts) za koju se vjeruje da je bila zviždač, odnosno prva osoba koja je cijeli skandal donijela do javnosti, a u političku igru brzo je uvučen i njen suprug, pravnik Džon Mičel (Pen)", najavljuju iz produkcije Starz.

Kako su istakli, cilj je bio da ovu priču približe publici, dajući joj verziju koja se fokusira na ljude koji su bili uključeni u aferu, a ne samo na podatke i političke informacije.

Afera Votergejt je obuhvata više političkih skandala koji su se odigrali tokom predsjedničkog mandata Ričarda Niksona u Sjedinjenim Američkim Državama, a koji su na kraju doveli do njegove ostavke.

Kako se na kraju ispostavilo, Nikson je bio direktno uključen u špijunažu, zastrašivanje i prisluškivanje Demokrata, a za ove aktivnosti korišćen je novac sumnjivog porijekla.

Bonus video: