Netflix najavio sve filmove za 2022. godinu

Prema izvještajima američkih medija, Netflix je otkupio prava za snimanja dva nastavka filma "Knives Out", za šta su iz svog budžeta izdvojili 450 miliona dolara

5396 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Novi trejler Netflixa najavljuje filmove koji će biti dostupni na ovoj striming platformi u 2022. godini, a u okviru njega publika može vidjeti i inserte iz ostvarenja "Knives Out 2", Rajana Džonsona.

Prema izvještajima američkih medija, Netflix je otkupio prava za snimanja dva nastavka filma "Knives Out", za šta su iz svog budžeta izdvojili 450 miliona dolara.

Originalni, prvi dio iz 2019. godine bio je veliki bioskopski hit, sa zaradom od 311 miliona, dok je budžet za snimanje bio "samo" 40 miliona dolara.

U videu Netflixa se pojavljuju glavni glumci iz očekivanih filmova, među kojima su Danijela Krejg, Kejt Hadson, Dejv Bautista, Edvard Norton, Džesila Henvik, Itan Houk i mnogi drugi.

Trejler prikazuje i film braće Ruso "The Gray Man" u kojem igra Rajan Gosling, ali i "Day Shift" sa Džejmijem Foksom u glavnoj ulozi.

Ovaj reklamni video snimljen je sa velikom pažnjom, što pokazuju i momenti u kojima se glumci direktno obraćaju publici, kao likovi iz svojih filmova, poput Mili Bobi Braun koja najavljuje nastavak ostvarenja "Enola Holmes", Henrija Kavila (The School For Good) i Šarliz Teron (Evil).

Video najavljuje i ostale filmove za 2022. godinu u kojima igraju velike zvijezde, poput Dženifer Lopez, Hali Beri, Rajan Rejnolds, Kris Hemsvort, Džejson MAmoa, Kevin Hart...

Prema rasporedu Netflixa, publika će gotovo svake sedmice dobijati po dva nova filma, a ostvarenja obuhvataju više od 60 ostvarenja na engleskom i 20 naslova na drugim jezicima.

Striming platforma za 2022. godinu pripremila je i pet animiranih filmova.

Bonus video: