dostupan „I tek tako... Dokumentarac“

Film slavi povratak Keri, Šarlot i Mirande

Kasnih devedesetih, serija „Seks i grad“ je brzo osvojila televiziju svojim iskrenim i urnebesnim pogledom na ljubav, veze... i seks, privukavši masu posvećenih fanova

1697 pregleda 0 komentar(a)
Foto: HBO
Foto: HBO

Dokumentarni Max Original film „I tek tako... Dokumentarac“ (And Just Like That... The Documentary), od danas je dostupan na HBO GO-u.

Kasnih devedesetih, serija „Seks i grad“ je brzo osvojila televiziju svojim iskrenim i urnebesnim pogledom na ljubav, veze... i seks, privukavši masu posvećenih fanova.

Više od 20 godina kasnije, ovaj ekskluzivni i sveobuhvatni dokumentarac nudi jedinstveni pogled iza scene na snimanje novog poglavlja serije - „I tek tako...“. Predstavljajući nove i stare glumce među kojima su Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis, kao i scenariste, kostimografe, producente i filmsku ekipu - od kojih su se mnogi vratili na svoje nekadašnje pozicije - dokumentarac slavi povratak Keri, Šarlot i Mirande koje nastavljaju sa druženjem i životom u Njujorku.

Film sadrži intervjue sa Sarom Džesikom Parker, Sintijom Nikson, Kristin Dejvis, Sarom Ramirez, Marijom Kantonom, Dejvidom Ejgenbergom, Evanom Handlerom, Nikol Ari Parker, Karen Pitman, Saritom Čodhuri i Majklom Patrikom Kingom, kao i s kostimografima Moli Rodžers i Denijem Santjagom.

Režiju filma potpisuje Fabijen Konstant, a izvršni producenti su Sara Džesika Parker, Alison Benson, Lidija Tenalija i Kris Kolins.

Uz novi dokumentarac, svih 10 epizoda serije „I tek tako...“, sve sezone serije „Seks i grad“, kao i oba „Seks i grad“ filma, dostupni su na HBO GO-u.