Objavljen trejler za "Downton Abbey: A New Era"

Ovaj film, koji se nadovezuje na radnju serije, a potom i filma koji je objavljen 2019. godine, fokusiraće se na porodicu Kroli koja je razapeta između modernizacije i misterije iz prošlosti

1076 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Carnival Films
Foto: Carnival Films

Na radost fanova britanske serije i filma „Downton Abbey“, nastavak pod nazivom „A New Era“ uskoro stiže, a trejler koji je objavljen danas, nagovještava nove avanture porodice Kroli, ali i njihovo putovanje u Francusku.

Ovaj film, koji se nadovezuje na radnju serije, a potom i filma koji je objavljen 2019. godine, fokusiraće se na porodicu Kroli koja je razapeta između modernizacije i misterije iz prošlosti.

Dok lejdi Meri Tolbot radi sa kinematografom i filmskom zvijezdom (uloge koje tumače Hju Denci i Dominik Vest) na stvaranju filma, grofica Vajolet Kroli (Megi Smit) otkriva tajnu iz njene prošlosti.

„Puno godina prije nego što si rođena, upoznala sam muškarca“, priznaje grofica, a zatim dodaje da joj je taj muškarac poklonio imanje.

„Da li ti izgledam kao neko ko bi odbio vilu na jugu Francuske?“, poručuje grofica u trejleru, u kojem se prikazuje da cijela porodica ubrzo kreće ka Evropi kako bi posjetili to imenje.

Iako je prvobitno planirano da novi film stigne u bioskope krajem decembra prošle godine „Downton Abbey: A New Era“ će premijeru ipak imati 20. maja.

Bonus video: