Objavljen trejler za "The First Lady"

Ono što je posebno oduševilo publiku je činjenica da su glumice glumice koje tumače prve dame napravile veoma dobre transformacije, a Dejvis je za Variety otkrila kako su tekle njene pripreme

1416 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Showtime
Foto: Showtime

Prvi zvanični trejler za seriju "The First Lady" koja će se kako naziv i govori, fokusirati na prve dame Sjedinjenih Američkih Država, objavljen je juče.

U centru radnje biće MIšel Obama, Beti Ford, Elenor Ruzvelt, a njih će tumačiti Vajola Dejvis, Mišel Fajfer i Džilijam Anderson.

Trejler koji najavljuje prvu sezonu serije na Youtube kanalu već bilježi više od pola miliona pregleda.

Ono što je posebno oduševilo publiku je činjenica da su glumice glumice koje tumače prve dame napravile veoma dobre transformacije, a Dejvis je za Variety otkrila kako su tekle njene pripreme.

"Počela sam prošle godine... Imala sam privilegiju i čast i blagoslov da mogu da razgovaram s njom i naravno pročitam njenu knjigu, pogledam njen dokumentarac, svaki video. Ona je jedna od onih žena i ljudi koji žive životom većim od sebe i nadam se da ću to poštovati", ispričala je glumica.

Pored tri pomenute glumice, u seriji se pojavljuju i Ou Ti Fagbenle kao Barak Obama, Eron Ekhart kao Žerald Ford i Kifera Saterlanda kao Frenklin D. Ruzvelt.

Bonus video: