Tom Holand i Sony su dobitnički tim

Prethodno je film takođe u produkciji Sony kompanije, a u kojem glavnu ulogu tumači Holand - "Spider-Man: No Way Home" zaradio skoro dvije milijarde dolara od prikazivanja u bioskopima širom svijeta

3064 pregleda 21 reakcija 1 komentar(a)
Foto: Sony
Foto: Sony

Glumac Tom Holand i kompanija Sony dobitna su kombinacija, pokazuje njihov najnoviji film "Uncharted".

U njemu Holand tumači lik avanturiste Nejtana Drejka iz istoimene video igre, a od prikazivanja samo tokom vikenda u Sjevernoj Americi, film je zaradio više od 44 miliona dolara.

Ovo je nadmašilo očekivanja Sony kompanije, koja je računala na 30 miliona dolara od prodaje karata tokom prvog vikenda prikazivanja.

S obzirom na to da je za snimanje utrošeno 120 miliona dolara, čini se da će se uloženi novac vratiti višestruko.

Prethodno je film takođe u produkciji Sony kompanije, a u kojem glavnu ulogu tumači Holand - "Spider-Man: No Way Home" zaradio skoro dvije milijarde dolara od prikazivanja u bioskopima širom svijeta.

Filmski kritičari ranije su bili skeptični po pitanju toga, da li mladi glumac može privući publiku u bioskopske sale kada ne nosi Spajdermenovo odijelo, a odgovor je da očigledno može.

Sa druge strane, filmske adaptacije video igara do sada su pokazale da nema sredine, te najčešće budu ili veliki bioskopski hitovi ili potpuni promašaji, a čini se da će "Uncharted" biti uvršten u prvu listu.

Bonus video: