Nastavak Kil Bil na čekanju

Dobitnica Zlatnog globusa tokom epizode SiriusXM-ovog podcasta ispričala je kako pokretanje trećeg dijela ne vidi u bliskoj budućnosti

1752 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Uma Turman u podcastu Jess Cagle Show govorila je o potencijalnom trećem dijelu filma "Kill Bill" te kazala kako ne želi da razočara publiku i potvrdila da je, iako se o pokretanju nastavka govorilo godinama, projekat još uvijek na čekanju.

"O tome se razgovaralo godinama. Bilo je mnogo razmišljanja o tome da se ostvari, ali jako davno," rekla je ona.

Dobitnica Zlatnog globusa tokom epizode SiriusXM-ovog podcasta ispričala je kako pokretanje trećeg dijela ne vidi u bliskoj budućnosti.

"Ne vidim da je to odmah na horizontu. Mrzim razočarati ljude. Svi bi željeli da bude tako, ali mislim da se neće desiti ubrzo", pojasnila je.

Glumica je s rediteljem filma Kventinom Tarantinom radila na filmu iz 2003. "Kill Bill: Volume 1" i njegovom nastavku iz 2004., glumeći Beatris "The Bride" Kido.

Tarantino je ranije oživio glasine o završetku trilogije, otkrivši 2019. godine da je razgovarao s Turman o tome kako bi izgledao treći film. Rekao je da je još jedan dio "definitivno u planu".

Tom prilikom je istaknuo kako ima ideju koja bi bila zanimljiva, ali da ne planira pokretati projekt u narednih nekoliko godina.

Bonus video: