"Peaky Blinders" priča bi mogla dobiti nastavak u formi nekoliko filmova

"Nazvaću ovo krajem početka. Završićemo seriju u ovom momentu, ali ćemo snimiti film, a planiramo da će to trajati 18 mjeseci, možda i malo duže"

4252 pregleda 0 komentar(a)
Foto: BBC One
Foto: BBC One

Dok se šesta i posljednja sezona serije "Peaky Blinders" približava premijeri, u kojoj će Tomi Šelbi (Kilijan Marfi) pokušati da se oporaviti od poraza koji je doživio na kraju pete sezone, već počinju nagovještaji o nastavku ove priče.

Autor ove priče, Stiven Najt, već duže vrijeme zagovara ideju o snimanju filma nakon serije, a sada je to i zvanično potvrdio.

"Nazvaću ovo krajem početka. Završićemo seriju u ovom momentu, ali ćemo snimiti film, a planiramo da će to trajati 18 mjeseci, možda i malo duže", najavio je on.

Međutim, ni to neće biti sve, nagovještava Najt.

"Nakon toga, u zavisnosti koliko će biti gledan film, možda ćemo raditi na nekoliko spinoff priča koje će biti dio istog univerzuma", dodao je on.

On za sada nije želio da otkriva više detalja o potencijalnom spinoffu ili više njih, ali sudeći po zainteresovanosti publike, vrlo je moguće da će ih biti.

Šesta sezona serije "Peaky Blinders" počeće da se emituje na BBC kanalu od 27. februara, a datum kada će epizode biti dostupne na Netflixu još uvijek nije poznat.

Bonus video: