Šarliz Teron i Tom Hardi nisu htjeli ni da se pogledaju na setu

Hardi, koji je u filmu igrao glavnog junaka (kojeg je u originalnoj trilogiji tumačio Mel Gibson), navodno je bio veoma neprofesionalan, naročito kada se radilo o dolasku na set na vrijeme, pa su kolege često bile prinuđene da čekaju samo njega

4284 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Warner Bros.
Foto: Warner Bros.

O netrpjeljivosti između Šarliz Teron i Toma Hardija tokom snimanja filma "Mad Max: Fury Road" već se znalo, ali je Kajl Bušenen u svojoj knjizi o snimanju ostvarenja Džordža Milera, iznio nove detalje.

Teron i Hardi imali su veoma lošu saradnju, a sve je počelo u nabijskoj pustinji, otkriva se u knjizi "Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road".

Hardi, koji je u filmu igrao glavnog junaka (kojeg je u originalnoj trilogiji tumačio Mel Gibson), navodno je bio veoma neprofesionalan, naročito kada se radilo o dolasku na set na vrijeme, pa su kolege često bile prinuđene da čekaju samo njega.

Kako se opisuje u knjizi, Hardi je na molbu režisera, trebalo da bude na setu u 8 ujutru, sa ostalom glumačkom ekipom, uključujući i Teron koja je u tom trenutku imala malu bebu, a koju je ostavila na čuvanje u dječjem centru na lokaciji snimanja.

Glumac je i tog dana kasnio i to više od tri sata, a za to vrijeme njegova koleginica je ostala na poziciji, spremna za snimanje.

"Htjela je da dokaže neke stvari. Nije išla u toalet, nije radila ništa. Samo je sjedele u vozilu u kojem je trebalo da se snime scene", prepričao je Mark Golniht, zadužen za kamere.

Kada se Hardi konačno pojavio Teron mu je kazala da nema poštovanja prema ostalim članovima ekipe, te predložila da se kazni oduzimanjem hiljadu dolara za svaki minut kašnjenja.

"Uputio se ka njoj sa riječima: 'Šta si to rekla?' prilično agresivno, zbog čega se Teron osjetila ugroženo, pa je zatražila zaštitu", navodi se u knjizi.

"Bilo je jasno koliko se njih dvoje mrze. Nisu željeli da se dotaknu, nisu htjeli da se pogledaju. Nisu okretali lice jedno ka drugom osim kada su kamere upaljene", ispričao je u knjizi Hjuston Jang, zadužen za montažu.

Hardi je reagovao na sve ovo iz potpuno drugog ugla:

"U to vrijeme na nama je bio veliki pritisak. Ono što je njoj trebalo je bio puno iskusniji partner na snimanju. To je nešto što se ne može lažirati. Mislim da sada kada sam stariji i ružniji, bih se u istoj situaciji bolje ponio".

Bonus video: