Dokumentarac "Phoenix Rising" biće prikazan na HBO kanalu

Prošlog mjeseca u medijima se pojavio insert u kojem Vud objašnjava da ju je "pred kamerama silovao Menson", u čijem se muzičkom spotu "Heart-Shaped Glasses" pojavila 2007. godine

2061 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Dokumentarac u kojem glumica Evan Rejčel Vud i druge žene iznose optužbe za seksualno zlostavljanje i maltretiranje od strane pjevača Merlina Mensona, "Phoenix Rising" , biće prikazan na HBO kanalu.

Kako navode inostrani mediji, ovo ostvarenje koje je premijeru imalo na Sundance Film Festivalu koji se prošlog mjeseca održao online, biće emitovan iz dva dijela, pa će "Don' Fall" biti prikazan 15, a "Stand Up" 16. marta.

Prošlog mjeseca u medijima se pojavio insert u kojem Vud objašnjava da ju je "pred kamerama silovao Menson", u čijem se muzičkom spotu "Heart-Shaped Glasses" pojavila 2007. godine.

"Ovdje sam da pričam o Brajanu Vorneru, svijetu poznatom kao Merlin Menson. Veliki broj žena je čulo moju priču i znaju odlično ko je u pitanju. Shvatila sam da nisam jedina kojoj se to desilo", ispričala je glumica.

Prošle godine nekoliko žena iznijelo je optužbe na račun rok zvijezde za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje, nakon što je Vud, koja je bila vjerena za Mensona, ispričala javno svoju priču.

Ona je tvrdila da je, iako je dogovoreno da će "za potrebe spota simulirati seksualni odnos", na njeno iznenađenje Menson odlučio da ne glume, već to urade zaista.

Bonus video: