Za "Squid Game" tri SAG nagrade

Za najbolju mušku i žensku ulogu u televizijskoj seriji žanra komedija proglašeni su Džejson Sudeikis (Ted Lasso) i Džin Smart (Hacks), a u kategorji najbolji TV film ili limitirana serija Kejt Vinslet (Mare of Easttown) i Majkl Kiton (Dopesick)

1132 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ceremonija dodjele nagrada američkog Udruženja filmskih glumaca (SAG) u Santa Moniki u Kaliforniji, održala se jutros (u večernjim satima po američkom vremenu), a najviše priznanja odnijeli su "Ted Lasso" i "Squid Game".

U filmskoj konkurenciji, a u kategoriji najbolji glumački ansambl nagrađeno je ostvarenje "CODA", za glavnu mušku i žensku ulogu Vil Smit (King Richard) i Džesika Čestejn (The Eyes of Tammy Faye).

U kategorijama najbolja sporedna ženska i muška uloga pobjednici su Arijana Deboz (West Side Story) i Troj Kotsur (CODA).

Za najbolju glumačku filmsku postavu odabrani su oni iz "No Time to Die", dok su u istoj kategoriji za televiziju pobjednici iz serije "Squid Game".

Ova serija iz Južne Koreje osvojila je nagrade u još dvije kategorije i to za najbolju glavnu mušku i žensku ulogu u drami (Li Jung-jae) i (Jung Ho-jeon).

Za najbolji glumački ansambl u drama seriji nagrađen je "Succession", a u komediji "Ted Lasso".

Za najbolju mušku i žensku ulogu u televizijskoj seriji žanra komedija proglašeni su Džejson Sudeikis (Ted Lasso) i Džin Smart (Hacks), a u kategorji najbolji TV film ili limitirana serija Kejt Vinslet (Mare of Easttown) i Majkl Kiton (Dopesick).

Bonus video: