Muzika iz serije "Euforija" dostupna za slušanje

Na izdanju “Euphoria Season 2 (An HBO Original Series Soundtrack)” nalazi se 15 pjesama, među kojima su i već objavljeni singlovi “I’m Tired” koji izvode Labrint i Zendaja, “Watercolor Eyes” koji izvodi Lana Del Rej, “How Long” u izvedbi Tove Lo

2107 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Dramska serija o odrastanju, “Euforija” koja je dobila nekoliko Emi nagrada osvojila je ne samo tinejdžere širom svijeta već i one starije. Druga sezona je završena, a tek nakon prikazivanja predstavljena je i muzika iz ovog ostvarenja u izdanju Interscope Records, u saradnji sa kompanijom HBO.

Na izdanju “Euphoria Season 2 (An HBO Original Series Soundtrack)” nalazi se 15 pjesama, među kojima su i već objavljeni singlovi “I’m Tired” koji izvode Labrint i Zendaja, “Watercolor Eyes” koji izvodi Lana Del Rej, “How Long” u izvedbi Tove Lo…

Ovu veoma popularnu seriju, koja je osvojila srca gledalaca širom svijeta, kreirao je, napisao i režirao Sem Levinson. U glavnoj ulozi se nalazi multitalentovana glumica Zendaja, a pored nje tu su i Hanter Šafer, Nika King, Angus Klaud, Džejkob Elordi… Radnja prati sedamnaestogodišnju Ru i njene prijatelje u potrazi za nadom dok se bore sa ljubavnim pritiscima, gubitkom, zavisnošću od narkotika...

Poslije debitovanja prve sezone 2019. godine, serija je ubrzo postala široko poznata kako po odličnom izboru postojeće muzike, tako i po originalnim kompozicijama nagrađivanih muzičara.

Kao i prethodne, i ove sezone svaka nova numera pojačava duboku i dirljivu priču dobro poznatih junaka. Finalna epizoda druge sezone premijerno je prikazana 27. februara, kada su se odnosi između likova dodatno zapleli, a do nove sezone i razrješenja sukoba, fanovi mogu da stvaraju svoje teorije i uživaju u čarobnoj muzici.

Izdanje “Euphoria Season 2 (An HBO Original Series Soundtrack)” je dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom svijeta u svim digitalnim prodavnicama.

Za sve one koji je nijesu gledali, obije sezone su dostupne na striming platformi HBO Max, koja je pokrenuta danas, a objedinjuje naslove ne samo iz HBO produkcije, već i one rađene uz podršku Warner Bros, DC, Cartoon Network i Max Originals produkcija.

HBO Max je zamijenio dosadašnju HBO GO platformu.

Kristina Sulebak, generalna direktorka za HBO Max EMEA istakla je da nova platforma dostupna i u Crnoj Gori i pruža vrhunsku zabavu, filmove, evropsku produkciju i sadržaje za djecu na jednom mjestu, a cijenu pretplate je 4,66 eura mjesečno.

Novi korisnici koji se pretplate prije 31. marta takođe mogu da iskoriste promotivnu ponudu sa sniženom mjesečnom cijenom pretplate. Za one koji se pretplate nakon 31. marta, standardna cijena mjesečne pretplate iznosiće 6,99 eura mjesečno.

Tako će publika pored "Eurofije moći da gleda između ostalih i serije „Nasljednici“, „Igra prijestola“, „Euforija“ i „Mer iz Istauna“, kao i nove HBO serije među kojima su „Doba pobjeda: Uspon dinastije Lejkersa“ i „Pozlaćeno doba“. Među naslovima iz Max Originals produkcije je hit serija „I tek tako...“, kao i niz novih serija kao što su „Komičari“, „Stvoreni za ljubav“, „Seksualni život studentkinja“, „Stanica jedanaest“, nova sezona serije „Vučje vaspitanje“ i mnoge druge.

DC produkcija uključuje „Ligu pravde Zeka Snajdera“ i seriju „Mirotvorac“, a Cartoon Network produkcija donosi naslove kao što su „Gambolov čudesni svijet“ i „Mali Titani Naprijed!“. Među Warner Bros. filmovima su „Dina“, „Matriks: Uskrsnuća“ i „Kralj Ričard: Prednost u igri“.

Da podsjetimo, serija Euforija glumici Zendaji donijela je Emi nagradu za najbolju žensku ulogu u dramskoj seriji. Ona je time postala najmlađa osoba kojoj je ovo ikada pošlo za rukom.

U prvom serijalu numere su pjevali su Bili Ajliš, Migos, Dodža Ket i Lizo.

Bonus video: