"Peaky Blinders" na Netflix stiže krajem proljeća

Najteža je bila pomisao - da nije bilo kovida (koji je odložio snimanje šeste sezone) imali bi smo potpuno drugačiju verziju sa Helen u njoj

3187 pregleda 0 komentar(a)
Foto: BBC One
Foto: BBC One

Nakon prikazivanja na BBC-ju popularna serija "Peaky Blinders" biće dostupna i na Netflixu, a sve epizode posljednje sezone biće postavljene na tu striming platformu 10. juna

Serija koja se na drugom kanalu BBC-ja prikazuje od 2013. godine, fokusirana je Tomija Šelbija (Kilijan Marfi) i njegovu porodicu koja se uzdiže na ljestvivi kriminalne strukture.

Posljednja sezona stigla je krajem februara na male ekrane, a fanovi su u novim epizodama otkrili i kako je produkcija riješila gubitak glumice Helen Mekrori, koja je preminula u aprilu prošle godine, a koja je tumačila lik tetke Poli.

"Bila je naš dragi prijatelj i kucajuće srce serije, pa je bilo veoma teško vratiti se na set bez nje. Najteža je bila pomisao - da nije bilo kovida (koji je odložio snimanje šeste sezone) imali bi smo potpuno drugačiju verziju sa Helen u njoj", kazao je Marfi u jednom intervjuu.

Bonus video: