Snimaće se druga sezone serije "And Just Like That"

"Oduševljen sam i uzbuđen što ću imati priliku da ispričam još priča tih jakih i odvažnih karaktera, koje tumače možne i nevjerovatne glumice. Činjenica je da smo svi uzbuđeni", kazao je King

2458 pregleda 1 komentar(a)
Foto: HBO
Foto: HBO

HBO Max i izvršni producent Majkl Patrik King, potvrdili su da će "And Just Like That..." nastavak kultne serije "Sex and the City" dobiti drugu sezonu.

Emitovanje prve sezone, koja je sadržala deset epizoda, završeno je u februaru, a Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis osim što su igrale junakinje koje su ih proslavile, bile su angažovane i kao producentkinje.

"Oduševljen sam i uzbuđen što ću imati priliku da ispričam još priča tih jakih i odvažnih karaktera, koje tumače možne i nevjerovatne glumice. Činjenica je da smo svi uzbuđeni", kazao je King.

"Počastvovani smo što su ovi likovi i njihove priče iz svijeta koji već znamo i volimo, pokrenule brojne kulturne razgovore. Ponosni smo na rad Majkla Patrika Kinga i saradnji sa sjajnim scenaristima, producentima i glumačkom ekipom, i onim što su uradili da prenesu ove priče na male ekrane. Jedva čekamo da fanovi vide šta donosi druga sezona", poručila je Sara Obri, direktorka odjeljenja za originalni sadržaj u kompaniji HBO.

Pored Parker, Nikson i Dejvis, koje su se vratile junakinjama Keri, Mirandi i Šarlot, u "And Just Like That" uloge su reprizirali i Mario Kantone, Dejvid Eigenberg, preminuli Vili Garson, Evan Hendler i Kris Not, kojima su se pridružile Sara Ramirez, Sarita Čoudhuri, Nikol Ari Parker i Keren Pitman.

Lik Zvjerka, kojeg igra Not, umire u prvoj epizode, a nakon što se glumac suočio sa brojnim optužbama za seksualno uznemiravanje, produkcija je odlučila da se djelovi u kojima se on prikazuje kroz sjećanja izbace.

Četvrta junakinja serije "Sex and the City", Samanta, izostala je iz novih epizoda, jer je glumica Kim Katral odbila angažman zbog nesuglasica sa Parker.

U američkim medijima spekulisalo se da će, zbog nezadovoljstva fanova, produkcija razmotriti opciju angažovanja nove glumice za lik Samante, ali ta informacija nikada nije javno potvrđena.

Još uvijek nije poznato kada će početi snimanje druge sezone "And Just Like That" niti kada će publika moći da pogleda nove epizode.

Bonus video: