Snima se serija o Lenardu Koenu i Marijan Ihlen

Njihova haotična veza ispirisala je kultnog muzičara da napiše pjesme poput "So Long, Marianne", "That0s No Way To Say Goodbye" i "Bird On The Wire"

1459 pregleda 65 reakcija 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Veza između Lenarda Koena i njegove muze Marijan Ihlen biće centar nove drama serije čija se radnja odvija tokom '60-ih godina prošlog vijeka, a koju snima norveška produkcijska kuća NRK, piše Deadline.

Ova serija imaće osam epizoda koje će trajati po 45 minuta, a najavljuje se kao intimna priča "dvije jednako usamljene osobe koje se zaljubljuju u periodima života kada još uvijek otkrivaju ko su".

Veliki dio radnje odvijaće se na Grčkom ostrvu Hidra, gdje su se Koen i Ihlen upoznali, a nakon čega je rođena njihova haotična veza koja je ispirisala kultnog muzičara da napiše pjesme poput "So Long, Marianne", "That0s No Way To Say Goodbye" i "Bird On The Wire".

Neke scene biće snimane i u domu Ihlen, u Oslu, ali i u Londonu, Njujorku i Montrealu.

Ojsten Karlsen zadužen je za režiju, a on potpisuje i scenario ove serije.

"Karlsen je ranijim projektima pokazao da umije da kreita originalne drame koje su istovremeno emotivne i uzbudljive... Mi vjerujemo da ovaj projekat ima potencijal da postane bezvremena drama, jer govori o životu i traganju za srećom", kazali su iz NRK.

Još uvijek nije poznato kada će početi emitovanje ove serije, niti koji je njen naziv.

Bonus video: