Harison Ford snima seriju za Apple TV

Glumac je navodno već potpisao ugovor, a u projektu će igrati i Džejson Sigel (poznat po seriji (How I Met Your Mother), a za produkciju će biti zaduženi Bil Lorens i Bret Goldstin (koji su bili angažovani i za 'Ted Lasso')

2572 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Harison Ford, jedan je od najpoznatijih holivudskih glumaca, sa veoma dugom karijerom, a mnogi iz filmskog svijeta tvrde da je veoma probirljiv kada su u pitanju uloge koje prihvata, piše slashfilm.com.

Dok fanovi čekaju da se vrati kao Henri Volton, odnosno Indiana Džouns u novom nastavku iz te franšize, čini se da će Ford prvi put u 60 godina karije (iako je imao nekoliko epizodnih uloga) "zakoračiti" i na male ekrane.

Prema pisanju američkih medija, Ford će igrati u seriji u produkciji Apple TV+ pod nazivom "Shrinking".

Glumac je navodno već potpisao ugovor, a u projektu će igrati i Džejson Sigel (poznat po seriji (How I Met Your Mother), a za produkciju će biti zaduženi Bil Lorens i Bret Goldstin (koji su bili angažovani i za 'Ted Lasso').

Serija, čije je snimanje najavljeno u oktobru prošle godine, prati terapeuta koji počinje da krši pravilo i govori svojim klijentima ono što zaista misli, a što će, iako je neetički, donijeti velike promjene u životima drugih ljudi.

Još uvijek nije poznato kada će početi emitovanje, ali je najavljeno da će prva sezona imati deset epizoda.

Bonus video: