Arja nije bila u skladu sa ženom u koju sam izrastala

"Mislim da sam tada, kada sam počela da izrastam u ženu, počela i da negativno gledam na Arju jer nisam mogla da izrazim ono što sam zaista. A onda sam negativno počela da gledam i na svoje tijelo, jer nije bilo u skladu sa mojom slikom koja je predstavljena svijetu"

1944 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Glumica Mejsi Vilijams nedavno je za britansko izdanje GQ magazina pričala o uticaju koji je Arja Stark, koju je od dvanaeste godine igrala u popularnoj seriji "Igra prijestola", imala na njen privatan život.

Kako je i sama ispričala u intervjuu, Vilijams je tokom više od osam godina, koliko je bila angažovana na snimanju HBO serije, odrastala na televiziji, što je izazvalo komplikovane emocije prema njenom liku.

Sada 24-godišnjakinja prisjetila se kako je prvi brushalter dobila u kostimografskom dijelu na setu "Igre prijestola", te kako je to bilo u kontradikciji sa njenim likom - Arjom, koju je publika doživljavala kao muškobanjastu i atletsku djevojčicu.

"Mislim da sam tada, kada sam počela da izrastam u ženu, počela i da negativno gledam na Arju jer nisam mogla da izrazim ono što sam zaista. A onda sam negativno počela da gledam i na svoje tijelo, jer nije bilo u skladu sa mojom slikom koja je predstavljena svijetu", ispričala je Vilijams.

Ipak, za ulogu Arje glumica je dobila dvije nominacije, ali i slavu širom svijeta, ali na pitanje šta joj nedostaje kada je u pitanju "Igra prijestola" iskreno kaže:

"Mogu li da opdgovorim - ništa?"

Ona dodaje da je veoma uživala tokom snimanja, ali da nije zdravo osjećati nostalgiju za takvim projektima.

"Kada se osvrnem na taj period osjećam ponos, ali zašto bih bila tužna? To je bila najbolja stvar koja mi se desila i ne želim da je povezujem sa patnjom", kazala je ona.

Bonus video: