Kejdž: Igrao bih u komedijama i mjuziklima

"Trenutno sam veoma uzbuđen jer su se komedije vratile. Nisu bile tu posljednjih 15 godina. Lijepo je što ima mogućnosti da radim više komedija, ali nikada nisam radio mjuzikl. To je nešto zbog čega sam radoznao"

4437 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Glumac Nikolas Kejdž zainteresovan je za uloge u mjuziklima, nakon završetka rada na najnovijem filmu "The Unbearable Weight Of Massive Talent", u kojem igra samog sebe.

U pomenutoj komediji Kejdž je "kreativno neispunjen i suočava se sa finansijskim neuspjehom", a uz njega igraju i Pedro Paskal i Tifani Hadiš.

U razgovoru za Rolling Stone magazin, izrazio je želju da u budućnosti igra u više komedija, a da je posebno radoznao kada su u pitanju mjuzikli.

"Jedna od zvijezda iz Zlatnog doba Holivuda kojoj se zaista divim je Toni Kertis. Dopada mi se oo što je uradio sa 'The Boston Strangler', ali i filmovi poput 'Some Like It Hot' i 'Sweet Smell Of Success'. On je bio veliki talenat, jer je mogao da snima i drame i komedije", pojasnio je Kejdž.

"Trenutno sam veoma uzbuđen jer su se komedije vratile. Nisu bile tu posljednjih 15 godina. Lijepo je što ima mogućnosti da radim više komedija, ali nikada nisam radio mjuzikl. To je nešto zbog čega sam radoznao", dodao je glumac.

Kejdž je izrazio interesovanje i za konkretne projekte, pa bi vrlo rado tumačiop lik Kapetana Nema u adaptaciji romana Žila Verna, ali bi igrao i u nastavku filma "The Batman".

Bonus video: