Mračno, duhovito i sirovo ispitivanje majčinstva

Premijera je zakazana za 25. april, a prva epizoda će istog dana biti emitovana na HBO kanalu u 21.30 časova

5052 pregleda 1 komentar(a)
Foto: HBO
Foto: HBO

Nova serija horo komedija „Beba“ (The Baby) u kojoj glavnu ulogu tumači Mišel de Svart moći će da se gleda i kod nas i to zahvaljujući platformi HBO Max. Premijera je zakazana za 25. april, a prva epizoda će istog dana biti emitovana na HBO kanalu u 21.30 časova.

Ova horor komedija, nastala u HBO i Sky koprodukciji, predstavlja mračno, duhovito i sirovo ispitivanje majčinstva, iz perspektive majke koja to ne želi da bude.

Mišel de Svart glumi 38-godišnju Natašu, koja je bijesna jer svi njeni najbliži prijatelji imaju bebe. Kada neočekivano dobije sopstvenu bebu, njen život se dramatično mijenja. Kontrolišuća, manipulativna, ali nevjerovatno slatka beba pretvara Natašin život u nadrealni horor šou. Dok otkriva prave razmjere smrtonosne prirode ove bebe, Nataša pravi sve očajnije pokušaje da je se riješi. Ona ne želi bebu. Ali beba definitivno želi nju.

U seriji takođe glumi Amira Gazala kao gospođa Ivs, 70-godišnja enigma koja posljednjih pedeset godina živi u svom automobilu i čini se da je svugdje gdje je beba, kao i Amber Grapi u ulozi Natašine mlađe sestre Bobi, dječje mađioničarke koja bi najviše od svega voljela da bude roditelj, da daje i prima ljubav. U ostalim ulogama su Patris Najambana, Šinejd Kjuzak, Švorn Marks, Isi Sati, Tanja Rejnolds, Sejan Sarvan, Karl Dejvis i Divijan Ladva.

Autorke serije su Sijan Robins Grejs i Lusi Gajmer. Izvršne producentkinje su Džejn Federstoun, Karolin Štraus, Naomi de Per, Sijan Robins Grejs i Nikol Kasel, a režiju potpisuju Nikol Kasel, Stejsi Greg, Faraz Šarijat i Ela Džouns. Scenaristkinje su Sijan Robins Grejs, Suzan Sun He Stanton, Kara Smit, Ančuli Feliša King i Sofi Gudhart.

Bonus video: