Kim Katral: Treba znati kad je dosta

Popularna Samanta iz serije "Seks i grad" pričala zašto je nema u nastavku "And Just Like That" i otkrila zašto je prekinula saradnju

4715 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Glumica Kim Katral, poznata po ulozi čuvene Samante u seriji „Seks i grad“, osvrnula se na svoj odnos sa kolegama iz ove popularne i kultne serije.

U svom intervjuu za „Variety", ispričala je da nikada nije dobila poziv da glumi u novim epizodama serije "And Just Like That".

Katral i tokom šest sezona i dva snimljena filma "Seks i grad" pokazala je svoje glumačko umijeće, dozu glamura u ostvarenim ulogama.

Samanta je od početka serije u njoj imala status, sopstvenu kompaniju moderan stan, bila je ta koja je liku dala želju i dušu. Zato su neki obožavaoci bili toliko razočarani što je nisu videli u nastavku serije "And Just Like That".

Nakon što je napustila seriju po sopstvenoj volji, Kim kaže da nije pozvana prije nego što su se pojavile vijesti krajem 2020. godine da su Keri (Sara Džesika Parker), Miranda (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristin Dejvis) odlučile da se ponovo udruže za HBO Maks-om u novoj seriji "I baš tako...".

„Nikada me nisu pozvale da se pridružim seriji, mislim da su mi time stavili do znanja da nisam za tu seriju, za koju sam saznala kada i ostali.

Nije željela da komentariše kako joj se dopao nastavak.

"Treba znati kada je dosta", kratko je prokomentarisala, te se prisjetila ponuda za treći nastavak filma 'Seks i grad' i objasnila da jednostavno nije bila zadovoljna scenarijem.

Kim Katral
foto: Shutterstock

Naime, prema zamisli reditelja 14-godišnji Mirandin sin, trebao je maminoj prijateljici Samanti da šalje eksplicitne fotografije.

'To je strašno. Zaboljelo me. Zašto Samanta nije mogla recimo biti u teškoj financijskoj krizi nakon 2008. kada je većina teško podnosila krizu. Zašto recimo nije bila prisiljena da proda svoju PR kompaniju nekom mladom momku. To je realnost. To se dogodilo mnogima. To je scenarij koji bi me na neki način privukao i koji su moji agenti predlagali umjesto da mi neki tinejdžer šalje svoje gole slike', kazala je 65-godišnjakinja.

Osvrnula se i na svoju vezu sa Sarom Džesikom Parker, Sintijom Nikson i Kristin Dejvis.

„To bile samo kolege. Moje kolege ne moraju da mi budu prijatelji. Sve je to bilo profesionalno", zaključila je Kim Katral.

Bonus video: