Kijanu Rivs bi volio da igra Betmena

”Volim Betmena, kao lik. Volim ga u stripovima, u filmovima, tako da je bilo sjajno kada sam dobio priliku da pozajmim glas ovom junaku”

2435 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Evan Agostini
Foto: Evan Agostini

Povodom održane premijere animiranog dječijeg filma “DC League of Super Pets” u Los Anđelesu proslavljeni kanadski glumac Kijanu Rivs, izrazio je želju da glumi “starijerg” Betmena u nekom od nastavaka legendarnog filma, prenijeli su američki mediji.

Ova animirana porodična komedija donosi priču o kućnim ljubimcima koji su superjunaci iz Lige pravde, glumac Kijanu Rivs je svojim glasom “oživio” Vejna, legendarnog lika Betmena.

Ljubimce u ovoj animiranoj priči predvodi Supermenov voljeni pas Kripto. Njih dvojica su nerazdvojni prijatelji, koji dijele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kripto mora da uvjeri ofucanu ekipu iz skloništa za životinje - psa Ejsa, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vjevericu Čipa - da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu da spasu otete superjunake. Ejsu se nikako ne sviđa ideja super-psa - ali to će se ubrzo promijeniti kad upozna Betmena.

Pored Rivsa, nekadašnje zvijezde poznatog Matriksa, u ovom animiranom filmu svoje glasove su dali i poznati glumci Kevin Hart i Dvejn Džonson.

”Volim Betmena, kao lik. Volim ga u stripovima, u filmovima, tako da je bilo sjajno kada sam dobio priliku da pozajmim glas ovom junaku”, rekao je na premijeri Rivs, dodajući “da bi ostvarenje njegovog sna bilo kada bi dobio priliku da glumi Betmena, ali kao starijeg čovjeka, u nekom od nastavaka”.

Ulogu Betmena u ovogodišnjem ostvarenju dobio je poznati engleski glumac Robert Patison.

Bonus video: