Vještačka inteligencija piše scenario

Četvrta epizoda 26. sezone prikazuje nekoliko dječaka iz razreda dječaka Stena, koji koriste chatbot za pisanje eseja i slanje tekstualnih poruka djevojčicama, a upravo završna odjava pokazuje da su je napisali Trej Parker i ChatGPT

2697 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Kreatori animirane serije “Saut park” odlučili su da dio scenarija za posljednju epizodu napiše program za vještačku inteligenciju.

Dio scenarija za epizodu pod nazivom “Deep Learning” napisao je program ChatGPT kompanije za razvoj vještačke inteligencije OpenAI. Cijela epizoda govori o chatbotu, a on je generisao posljednjih nekoliko minuta.

Četvrta epizoda 26. sezone prikazuje nekoliko dječaka iz razreda dječaka Stena, koji koriste chatbot za pisanje eseja i slanje tekstualnih poruka djevojčicama, a upravo završna odjava pokazuje da su je napisali Trej Parker i ChatGPT.

Ovaj program za vještačku inteligenciju (Open AI) generisao je Stenov govor, koji je uočljiv zbog svog robotskog zvuka, u kojem dječak argumentuje zašto ljude ne treba kriviti za korišćenje ChatGPT-a.