Slavni glumac nakon 52 godine saznao da ima kćerku, otkrio i da je djed

„Moja supruga Džil i kćerka Sofi pružile su mi veliku podršku i bile su pune razumijevanja", kazao je Dejvid Džejson

16233 pregleda 8 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Britanski glumac Dejvid Džejson (83), široj publici najpoznatiji po ulozi Del Boja iz serije "Mućke", otkrio je da ima kćerku za koju dosad nije znao.

U intervjuu britanskim medijima rekao je da je bio iznenađen nakon što je saznao da je kratka veza s glumicom Dženifer Hil iz sedamdesetih godina prošlog vijeka rezultirala rođenjem njihove kćerke Abi Haris (52), koja ima desetogodišnjeg sina Čarlija, pa je istovremeno otkrio i da je djed.

„Premalo je reći da sam bio iznenađen kad sam saznao da imam odraslu kćerku… od prije mnogo godina. Ali kad sam procesuirao vijest mogu reći da sam bio presrećan što sam je konačno upoznao, pa se sada viđamo kad god možemo“, kazao je Džejson za Miror.

„Moja supruga Džil i kćerka Sofi pružile su mi veliku podršku i bile su pune razumijevanja. Prihvatile su Abi i poželjele dobrodošlicu i njoj i njenom sinu u našu sada proširenu porodicu“, kazao je glumac, kako prenosi Hina.

Sadašnjom suprugom Džil Hinčklif Džejson se oženio 2005. Par ima 22-godišnju kćerku Sofi.

Britanski mediji pišu da je Džejsonov "novootkriveni" unuk Čarli Božić proveo s djedom u njegovoj kući u Bakingemširu.

„Nadamo se da nam je svima dopušteno da imamo privatnost kako bismo nastavili da njegujemo novu vezu i da bismo se što bolje upoznali“, rekao je.