Ekran telefona Džene Ortege iz popularne serije Wednesday postao viralan

Vijest se pojavila ranije ovog mjeseca na Met Gala događaju, kada je snimak Ortege na crvenom tepihu postao viralan na Tik Toku. U kratkom videu, mlada glumica se vidi kako nosi svoj mobilni telefon dok pozdravlja fanove. Korisnici Tik Toka su primijetili da je pozadinska slika na telefonu, slika Eme Majers, koja tumači lik Enid Sinkler u seriji

6177 pregleda 2 komentar(a)
Ortega, Foto: Shutterstock
Ortega, Foto: Shutterstock

Otkriveno je da zaključani ekran na telefonu Džene Ortege prikazuje fotografiju njene koleginice iz serije Wednesday, Eme Majers, a fanovi popularne Netfliks serije su to oduševljeno objavili na internetu.

Vijest se pojavila ranije ovog mjeseca na Met Gala događaju, kada je snimak Ortege na crvenom tepihu postao viralan na Tik Toku. U kratkom videu, mlada glumica se vidi kako nosi svoj mobilni telefon dok pozdravlja fanove. Korisnici Tik Toka su primijetili da je pozadinska slika na telefonu, slika Eme Majers, koja tumači lik Enid Sinkler u seriji.

"Ema i Džena su najbolje. Ništa ne može da nadmaši to što je tvoj najbolji prijatelj na tvom zaključanom ekranu. Preslatko!" napisala je jedna osoba u komentarima.

Druga osoba je dodala da su njih dvije "best friend goals".

"Želim da imam prijateljstvo kao što su Ema i Džena, šalimo li se," izjavio je neko na Tviteru.

Ortega je često govorila o svojoj koleginici Majers i njihovom prijateljstvu tokom intervjua, opisujući je kao "nevjerovatnu scensku partnerku" u jednoj epizodi podkasta Armchair Expert ranije ove godine.

"Većinom smo se samo zajedno šalile", nastavila je. "Još uvijek smo jako dobre prijateljice i imamo sjajan odnos u stvarnom životu. Drago mi je što smo radile zajedno."

Ovaj najnoviji razvoj u odnosu Ortege i Majers dolazi nakon mjeseci spekulacija o njihovim likovima u seriji. Od kad je serija Wednesday debitovala na Netfliksu u novembru, najvatreniji fanovi su dijelili teorije o romansi između Wednesday i Enid, koju su nazvali 'Wenclair', ukazujući na zagrljaj u posljednjoj epizodi kao dokaz.

I Ortega i Majers su podržale ove glasine koje se vrte oko mima o Wednesday, koji je popularan među LGBTQ+ zajednicom.

"Znate šta ja uvijek kažem: "One su bile cimerke".",rekla je Majers za Elite Daily u novembru, referišući na mim. "Džena i ja smo to stalno govorile jedna drugoj. Mislim da to dovoljno govori."

Ortega je dala svoju podršku na medijskom događaju prošle godine, i prema Netflix Life-u, izjavila je: "U savršenom svijetu, Wednesday i Enid bi bile nešto posebno."

Bonus video: