Edi Marfi kao inspektor Kluzo u Pink Panteru

Inspektora Kluza sjajno je glumio Piter Selers, koji je igrao ulogu francuskog policajca u originalnom filmu Pink Panter iz 1963.godine, prije nego što je ulogu odigrao još dva puta 1970-ih. U 2006. i 2009. godini, Stiv Martin se okušao u ulozi poznatog karaktera, naravno, i dalje se oslanjajući na kultnu melodiju Henrija Manćinija

1159 pregleda 3 komentar(a)
Edi Marfi, Foto: REUTERS
Edi Marfi, Foto: REUTERS

Glumac i komičar Edi Marfi će igrati ulogu inspektora Žaka Kluza u "rebootu" Pink Pantera. Sad je u toku rad na filmu Sonic The Hedgehoga sa Džefom Faulerom, koji će biti režiran po scenariju koji je napisao Kris Brener.

U međuvremenu, Den Li, Džonatan Eirih, Leri Miriš i Džuli Endruz su se ponudili da budu producenti filma. Novi film će navodno poštovati tradiciju originalne franšize i objediniti komično-mistične avanture inspektora Kluza i pratećeg pantera iz crtanog filma, koji je i sam postao ikona.

Inspektora Kluza sjajno je glumio Piter Selers, koji je igrao ulogu francuskog policajca u originalnom filmu Pink Panter iz 1963.godine, prije nego što je ulogu odigrao još dva puta 1970-ih. U 2006. i 2009. godini, Stiv Martin se okušao u ulozi poznatog karaktera, naravno, i dalje se oslanjajući na kultnu melodiju Henrija Manćinija.

Edi Marfi će se možda pojaviti i u drugoj poznatoj franšizi, ali onoj po kojoj je već poznat. On će ponoviti svoju ulogu magarca u filmu Šrek 5, zajedno sa Kameron Diaz i Majkom Mejersom.

Nedavno se glumac pojavio u Netfliksovoj originalnoj seriji You People sa Džona Hilom.

Bonus video: