Silvester Stalone izjavio da je Arnold Švarceneger bio superioran

U intervjuu za Netfliksovu dokumentarnu seriju "Arnold", Stalone se prisjetio svog nekadašnjeg rivalstva sa zvijezdom "Terminatora", dajući mu zasluge za njegovu slavu krajem 20. vijeka

6847 pregleda 0 komentar(a)
Stalone, Foto: Shutterstock
Stalone, Foto: Shutterstock

Zvijezda akcionih filmova Silvester Stalone podržao je svog kolegu iz filma "Expendables 2" Arnolda Švarcenegera, nazvavši ga silnim i superiornim.

U intervjuu za Netfliksovu dokumentarnu seriju "Arnold", Stalone se prisjetio svog nekadašnjeg rivalstva sa zvijezdom "Terminatora", dajući mu zasluge za njegovu slavu krajem 20. vijeka.

"Osamdesete su bile veoma zanimljivo vrijeme, jer se u konačnosti akcija još uvijek nije formirala", izjavio je Stalone.

Što se tiče trenutka kada su se stvari promijenile, Stalone se sjeća da se žanr akcionog filma počeo mijenjati 1982. godine, rekavši: "zapravo ste se oslanjali na sebe da biste ispričali priču. Dijalog nije bio potreban. Vidio sam da se prilika pojavila jer niko drugi to nije uradio, osim nekog tipa iz Austrije(Švarcenegera) koji nije morao mnogo da govori."

U godinama nakon izlaska "Terminatora" 1984.godine i pojave austrijskog bodibildera i glumca Arnolda Švarcenegera, Stalone je dobio nevjerovatnu konkurenciju.

Iako, decenijama kasnije, Stalone ponizno priznaje poraz, navodeći: "bio je superiorniji, imao je snagu. Imao je moć. To je bio njegov karakter, "stalno sam morao da primam dosta udaraca", dok se Arnold nikada nije mnogo patio..

Bonus video: