WOW Montenegro - sve ljepote Crne Gore na jednom mjestu

Istraži, upoznaj, doživi Crnu Goru!

12784 pregleda 0 komentar(a)
Foto: WOW Montenegro
Foto: WOW Montenegro

WOW Montenegro je prvi crnogorski TV kanal u HD i 4K rezoluciji koji pruža turistima potpuno novu vrstu audio-vizuelnog doživljaja prirodnih ljepota Crne Gore.

Želimo da prije svega prikažemo sve posebnosti Crne Gore kroz video forme koje "ne žure", tj. nisu opterećene trajanjem, a pružaju gledaocu mogućnost opuštanja uz predivne kadrove, muziku i zvuke prirode kroz artistički pristup.

TV kanal WOW Montenegro je plod saradnje kompanije M-TEL i TV kanala WOW Montenegro koji možete pratiti putem M-TEL kablovskog sistema na 25. kanalu u HD rezoluciji i na 289 kanalu u 4K rezolucij.

Privilegija nas koji živimo na ovim prostorima je mogućnost da svakodnevno uživamo i istražujemo ljepote naše zemlje.

A da li smo ih dovoljno istražili?

Naša misija je da vam otkrijemo sve te neistražene predjele, a da turistima budemo svojevrsni vizuelni vodič putem kojeg će se informisati i koji će sa zadovoljstvom pratiti.

Prikazaćemo vam na najljepši način neraskidivu vezu planinskih masiva i plavetnila jadranskog mora, obale i gradove koji svjedoče istorijskim događajima, različitim tradicijama i kulturama, spoj modernog i tradicionalnog. Dočaraćemo vam ljepotu netaknute prirode, koja zajedno sa turističkom ponudom promoviše Crnu Goru kao elitnu turističku destinaciju.

Pratite nas i na instagram profilu: wow.montenegro

i youtube live stream kanalu: WOW Montenegro

Otkrili smo vam samo djelić fantastičnih prizora, čeka nas zajednički put na otkrivanju prirodnih dragulja Crne Gore.