Tom Kruz obećao da će se boriti za "velike i pune bioskope" na premijeri filma "Nemoguća misija"

Dok je bio na Španskim stepenicama u Rimu, Kruz je održao strastveni govor o filmovima, glumi i saradnji sa rediteljem Kristoferom Mek Kverijem

2141 pregleda 3 komentar(a)
Tom Kruz, Foto: Printscreen YouTube
Tom Kruz, Foto: Printscreen YouTube

Tom Kruz je obećao da će se boriti za "velike i pune bioskope" i sačuvati kinematografsku kulturu tokom svjetske premijere filma "Nemoguća misija: Odmazda-prvi dio."

Dok je bio na Španskim stepenicama u Rimu, Kruz je održao strastveni govor o filmovima, glumi i saradnji sa rediteljem Kristoferom Mek Kverijem, prema "Varajetiu". Kruz je tokom svog govora rekao: "Postoji zajednica kojoj svi pripadamo, različite kulture i načini života, svi se okupljamo da bismo uživali u kinematografiji. To je nešto s čim sam odrastao, što me je oblikovalo i inspirisalo da sanjam i putujem svijetom".

Dodao je: "Moja želja još od detinjstva bila je da snimam filmove i putujem. I ne samo da budem turista, već da radim u tom svijetu i razumijem njihovu kulturu. Kroz svoje filmove, imao sam tu privilegiju jer su mi svi ovdje dozvolili da ih zabavim. To je privilegija koju nikada nisam uzimao zdravo za gotovo. Moja je strast da vas zabavljam, i uvijek ću se boriti za "velike i pune bioskope" i takvo iskustvo za sve."

U svom govoru, Kruz se takođe zahvalio i pohvalio reditelja nadolazećeg filma, koji je, kako je rekao, "bio uključen u svaki film koji je snimio u proteklih 16 godina", uključujući nepotpisanu pomoć pri pisanju za film Nemoguća misija: Protokol duh. "On je moj kreativni brat i izuzetna osoba", dodao je Kruz.

"Nemoguća misija: Odmazda-prvi dio" će se premijerno prikazati u bioskopima 14. jula.

Bonus video: