Žao mu što nijesu razradili njegov lik

Želio da prisustvuje još nekom setu ali nije mogao zbog obaveza
279 pregleda 0 komentar(a)
Samir Ramović, Foto: Privatna arhiva
Samir Ramović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 31.08.2017. 18:13h

Crnogorskog muzičara Samira Ramovića imaćemo priliku da gledamo od oktobra i na velikom platnu. Naime, Ramović je samo jedna od javnih ličnosti koji se može pohvaliti epizodnom ulogom u prvom filmu organizacije The Books Of Knjige “Slučajevi pravde” koji je nedavno predstavljen na filmskim festivalima u Herceg Novom i Sarajevu.

“Do moje prve filmske uloge, male, ali za mene značajne, došlo je slučajno. U periodu dok su snimali film režiser i jedan od glavnih glumaca Zoran Marković Zonjo me je sreo u gradu i ponudio mi da dođem na snimanje. Dogovorenog dana sam se pojavio sa još nekoliko drugova koji se takođe pojavljuju i bio presrećan što ću se pojaviti u filmu. S obzirom na to da igram policajca iz Njujorka, nemam puno replike, ali sam se uz pomoć buksovaca i ostalih članova super snašao i moram priznati da mi se svidjela dodijeljena uloga” prisjeća se Ramović.

Kako kaže, atmosfera na snimanju je bila toliko dobra, da je iako je svoju scenu brzo snimio, Ramović ostao do kraja tog snimajućeg dana.

“To je već bilo pred sam kraj snimanja. Odmah sam pitao Zonja kad će opet da snimaju, ali se ti datumi poklopili sa mojim obavezama, pa nažalost, nijesam dalje dolazio na set”, priznaje Ramović koji kaže da iako je dobio malu ulogu, zadovoljan je što se pojavljuje u prvom filmu buksovaca.

“Pojavljujem se svega 30-tak sekundi i jako mi je žao što nijesmo uspjeli da više razradimo moj lik”, otkriva Ramović i dodaje da mu je bez obzira na malu ulogu čast što se pojavljuje rame uz rame sa Nikolom Pejakovićem, Nebojšom Glogovcem i mnogim glumačkim imenima koje ćemo gledati u ovom ostvarenju.

On je prisustvovao svjetskoj premijeri “Slučajeva pravde” u Herceg Novom, a o filmu je imao samo riječi hvale.

“Mislim da su napravili sjajan film i da su i ovoga puta uspjeli da opišu naš mentalitet. Produkcija je odlična, ima i nekih momenata u filmu koji su me baš nasmijali, a siguran sam da će se svidjeti i publici” zaključuje Ramović.

“Slučajevi pravde” već početkom oktobra stižu u domaće bioskope.

Bonus video: