Robi i Gosling ponovo zajedno na velikom platnu

Ovaj filmski par igraće u ostvarenju “Ocean’s eleven”

3676 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz filma “Barbi”, Foto: Printscreen
Detalj iz filma “Barbi”, Foto: Printscreen

Zvijezde filma “Barbi” Margo Robi i Rajan Gosling radiće zajedno na novom filmu.

Kako piše na sajtu Games Radar, ovaj duo ponovo ćemo vidjeti u nastavku “Ocean’s eleven” produkcije LuckyChap Entertainment, čiji je Margo Robi osnivač.

Ne zna se puno detalja o samom projektu, osim da je režiser Džej Rouč, čije najpoznatije djelo je “Austin Powers”. Takođe se govori da će radnja biti postavljena u šezdesetim godinama u Evropi.

Producent Džosi Maknamara otkrio je više detalja o filmu na BFI Londonskom filmskom festivalu, rekavši:

“Ne mogu Vam puno reći… ali po mom mišljenju, trudimo se da uradimo sve onako kako je najbolje po samu franšizu. Uzbuđen sam za publiku kada vidi šta je ispalo od toga. Što se tiče Robi i Goslinga super izgledaju zajedno. Bilo bi savršeno da sarađuju i na drugim projektima takođe”.

Ranije iste nedjelje, legendarni režiser Martin Skorseze je pomenuo da je istovremena premijera filmova “Barbi” i “Openhajmer” bila odlična stvar za kinematografiju ovog ljeta.

U intervjuu sa “Hindustan Times”, režiser je komentarisao pojavu “Barbenhajmer” kao “zrak nade” za drugačiji razvoj filmske scene.

“Zaista mislim da je kombinacija filmova “Openhajmer” i “Barbi” bila veoma posebna. Čini mi se kao da se to desilo u savršenom trenutku (iako ne volim taj izraz). Sve se desilo u svoje vrijeme. A najbitnija stvar jeste to, što su oba filma imala svoje gledaoce. To je bilo savršeno”, istakao je Skorseze i priznao da još nije pogledao nijedan od filmova, objasnivši da obožava kako Kristofera Nolana, tako i Robi, koja je stekla slavu nakon uloge u njegovom filmu “The Wolf Of Wall Street” iz 2013. godine.

Bonus video: