Dva predstavnika United Media među novoizabranim članovima Međunarodne akademije televizijske umjetnosti i nauke

“Činjenica da je jedna prestižna međunarodna institucija izabrala Tatjanu i Stefanu u svoje redove je izuzetno priznanje njihove profesionalnosti, dodatna potvrda njihovog kvalitetnog rada i dopinosa medijima i medijiskoj industriji"

4173 pregleda 0 komentar(a)
Foto: United Media
Foto: United Media

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, sa ponosom objavljuje da među novoizabranim članovima Međunarodne akademije televizijske umjetnosti i nauke ima čak dva predstavnika – Tatjanu Pavlović i Stefanu Zdravkovu, saopšteno je iz te kompanije.

Kako se navodi u saopštenju, Akademija je u septembru izabrala 50 novih članova iz 24 zemlje a među njima su i Tatjana Pavlović, direktorka prodaja originalnog sadržaja United Media i Stefana Zdravkova izvršna direktorka Nova Broadcasting Grupe u Bugarskoj.

“Činjenica da je jedna prestižna međunarodna institucija izabrala Tatjanu i Stefanu u svoje redove je izuzetno priznanje njihove profesionalnosti, dodatna potvrda njihovog kvalitetnog rada i dopinosa medijima i medijiskoj industriji. Ponosni smo na njih i radujemo se što ćemo zajedno nastaviti da stvaramo vrhunski sadržaj i postavljamo nove standarde u oblasti televizije”, istakla je izvršna direktorka United Media Aleksandra Subotić.

Međunarodna akademija televizijske umjetnosti i nauke organizator je dodjele prestižnih "Emmy" nagrada kojima se nagrađuju televizijski projekti nastali van SAD – iz oblasti umjetnosti, komedije, dokumentarnog programa, dramskih serija, vijesti, sportske dokumentarce, telenovela i TV filmova/mini-serija.

"United Media je, kao vodeća medijska kompanija koja je proizvela više od 40 serija i sedam filmova, imala izuzetnu čast da dva puta bude domaćin polufinalnih žiriranja za Emmy nagrade. Ove godine je žiriranje uz gala event bilo organizovano u septembru u Atini dok je prošle godine bilo u Dubrovniku. Na oba događaja okupili smo profesionalce iz filmskog, TV i kreativnog sektora", piše u saopštenju.

Kako se ističe, Tatjana Pavlović ima više od 15 godina iskustva u međunarodnoj prodaji programa i u United Media je od 2021. odgovorna za promociju i prodaja originalne produkcije, unapređenje saradnje sa svjetskim medijskim kućama kao i projekte koprodukcije.

"Stefana Zdravkova je na čelu NBG, najveće multiplatformske medijske kompanije od maja 2022. godine. Prethodno je tri godine bila izvršna direktorka Net Info, jedne od vodećih bugarskih kompanija za digitalne medije. Nova Broadcasting Grupa posluje u okviru United Media", dodaje se.

United Media je većinski vlasnik Daily Pressa, izdavača ND Vijesti i portala vijesti.me.

Bonus video: