“Mean Girls” ponovo zajedno

Lohan, u ulozi Kedi Heron, izjavila je: "Toliko mi je drago što smo se ponovo sastale nakon toliko godina"

2847 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa reklame, Foto: Printscreen YouTube
Detalj sa reklame, Foto: Printscreen YouTube

Skoro nakon 20 godina, “Mean Girls” ponovo su se sastale u Walmart-ovoj reklami.

Američka maloprodajna korporacija izbacila je novu reklamnu kampanju za crni petak, a glavna tematika reklame je tinejdžerska komedija “Mean Girls”, kultna klasika 2004.godine koja je iskorišćena kako bi privukla što više pažnje kupaca.

Jedne od ključnih glumica kao što su Amanda Sajfrid, Lindsi Lohan i Lejsi Šabert, vratile su se već u srednjim godinama, ali obučene u roze komplete kao što su bile u filmu. Ovdje vidimo referencu na ikonični moto u filmu, koji glasi: “Srijedom nosimo rozo”.

Reklama Volmarta izaći će u srijedu povodom crnog petka 24.novembra. Prema “Variety”, svaka od glumica će biti u reklami svake nedjelje, što znači da Rejčel Makadams još uvijek ima šansu da se ponovo snimi u ulozi Redžine Džordž.

Prvi dio reklame koji je izašao ovih dana uključuje uobičajenu postavku srednje škole, sa brojnim referencama na originalni film: od scene sa takmičenjem talenata, preko intervjua učenika, do ozloglašene scene sa Grečen Viners.

Glumci i glumice su uzbuđeni povodom ponovnog okupljanja, a Danijel Francez, u ulozi Damjana Lejha, rekao je: “Očekujemo da će publika biti veoma srećna da nas vidi konačno zajedno nakon toliko godina. Sigurno mogu reći za nas da smo uzbuđeni da vidimo reakciju gledalaca na ono što spremamo.”

Lindsi Lohan, glavna glumica Opasnih djevojaka, poznata po filmovima “The Parent Trap” i “Freaky Friday”, rekla je: “Toliko mi je drago što smo se ponovo sastale nakon toliko godina.”

Bonus video: