Zanimljive činjenice o seriji Vesele sedamdesete: Čak Noris zbog obaveza nije prihvatio ulogu

Svi očevi koji su ikada pogledali “Vesele sedamdesete” zavidjeli bi Redu Formanu, kojeg je tumačio Kurtvud Smit
181 pregleda 0 komentar(a)
Vesele sedamdesete, Foto: Twitter
Vesele sedamdesete, Foto: Twitter
Ažurirano: 20.08.2017. 16:04h

Ove sedmice glumačka ekipa serije “Vesele sedamdesete” obilježiće 19 godina od emitovanja prve epizode, a u tom duhu bingewatched.com otkrio je listu zanimljivih činjenica sa seta.

Gotovo sve djevojke koje su gledale ovu seriju željele su da budu kul kao Dona (Lora Prepon), a istovremeno lijepe i simpatične kao Džeki (Mila Kunis), a dvije informacije vezane su upravo za crnokosu glumicu.

Naime, Mila Kunis nije imala 18 godina kada je došla na audiciju pokušavajući da dobije lik Džeki, pa je lagala kako bi je pustili da bude dio kastinga. Kada su saznali, producenti su bili oduševljeni, jer je to nešto što bi upravo Džeki uradila. Ista glumica nedavno je otkrila i da joj, kada je počela sa snimanjem, kolega Ešton Kučer koji je igrao njenog momka Kelsoa, uopšte nije bio simpatičan, jer je imao karakteristiku koju nikako ne voli - bio je veliki narcis. U međuvremenu je promijenila mišljenje, pa su danas u braku.

Svi očevi koji su ikada pogledali “Vesele sedamdesete” zavidjeli bi Redu Formanu, kojeg je tumačio Kurtvud Smit. Ovaj glumac zapravo je bio jedini koji je stvarno iz Viskonsina, grada u kojem se odvija radnja serije, a inspiraciju za lik je pronašao u svom strogom ocu.

Glumac, Džozef Gordon Luit trebalo je da se pojavi u nekoliko epizoda serije, ali je umjesto toga završio na samo jednoj epizodi. Naime, američka publika nije bila oduševljena što zahvaljujući toj seriji prvi put na malim ekranima emitovan gej poljubac, koji je njegov lik imao sa Erikom Formanom (Tofer Grejs), pa je ostatak radnje sa njim obrisan.

Informacija koja je možda i najviše iznenadila fanove je ona prema kojoj je Čak Noris trebalo da igra Reda Formena, odnosno Erikovog oca, a do toga nije došlo samo zato što je akciona zvijezda već imala pretrpan raspored snimanja.

Bonus video: