Sahranjen Metju Peri

Uzrok i okolnosti Perijeve smrti treba da utvrde medicinski istražitelji, nakon završetka obdukcije i toksikoloških testova

8607 pregleda 2 komentar(a)
Metju Peri, Foto: Reuters
Metju Peri, Foto: Reuters

Glumac Metju Peri, koji je umro prošle subote u 54. godini života, sahranjen je u petak na groblju u Los Anđelesu u prisustvu rodbine i glumaca iz hit serije "Prijatelji".

Ožalošćeni su se okupili na groblju u četvrti Holivud hils u Los Anđelesu, nedaleko od studija gdje je emisija snimana.

Na tom groblju su sahranjene mnoge poznate ličnosti, između ostalih Majkl Džekson, Elizabet Tejlor.

Peri, koji je od 1994. do 2004. glumio Čendlera Binga u “Prijateljima”, pronađen je mrtav u svom domu u Los Anđelesu, što je izazvalo veliku tugu među obožavaocima i slavnim osobama.

Petoro kolega iz serije odalo mu je u ponedjeljak počast u zajedničkoj poruci oplakujući njegovu smrt kao "nesaglediv gubitak".

Svih petoro kolega iz serije “Prijatelji” - Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrov, Met LeBlank i David Švimer - bili su na sahrani, objavio je TMZ.

Sahrani su prisustvovali i Perijev otac Džon Benet Peri i njegov očuh Kejt Morison, prenosi agencija Hina.

Sahrani je prisustvovalo oko 20 ljudi, prenosi TMZ.

Kolege iz serije “Prijatelji” objavili su u utorak zajedničko saopštenje, navodeči da su "potpuno slomljeni gubitkom".

Uzrok i okolnosti Perijeve smrti treba da utvrde medicinski istražitelji, nakon završetka obdukcije i toksikoloških testova.

Perijeva smrt dogodila se godinu dana nakon objavljivanja njegovih memoara "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", u kojima je opisao svoju decenijama dugu borbu sa zavisnošlu od ljekov protiv bolova i alkohola.

Bonus video: