Teškoće na snimanju serije Wednesday

Glumica Tora Berč zbog privatnih obaveza odustala od projekta i vratila se kući

6256 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Printscreen Youtube
Foto: Printscreen Youtube

Druga sezona popularne Netflixove serije “Wednesday” suočava se sa teškoćama u produkciji nakon gubitka jednog od glavnih članova glumačke ekipe usred snimanja. Netflix serija, u kojoj Džena Ortega igra naslovnu ulogu Vensdej Adams, brzo je obnovljena i dobija sezonu nakon što je postala jedan od najuspešnijih naslova na ovoj streaming platformi.

Produkcija druge sezone trenutno je obustavljena zbog trajnih štrajkova u Holivudu, ali serija je pretrpjela dodatan udarac nakon što je stigla vijest da je Tora Berč, koja se pridružila kao nova stalna članica serije, morala da odustane prije nego što je završila svoje scene. Predstavnik MGM-a, koji producira seriju je rekao za “Deadline” da se Tora vratila u Sjedinjene Države zbog ličnih problema te da više neće učestvovati u ovom projektu.

Prema izvorima koji su govorili za ovaj magazin, Berčova je morala da se vrati kući kako bi se brinula o bolesnom članu porodice. Takođe se pretpostavlja da, iako nije završila svoje scene, “završila je veći dio uloge”.

U drugoj sezoni Berčovoj je dodijeljena ugloga Tamare Novak, nove cimerke glavne protagonistkinje.

Međutim, trenutno nije jasno da li će scene sa Torom Berč zaista biti uključene u seriju, jer bi njen lik mogao biti ponovno dodijeljen nekom drugom. U svakom slučaju, pominje se i opcija da će producenti morati da dodaju novi lik kako bi završili njen zaplet.

Pored Ortege, iz prve sezone pjavljuju se i roditelji Venszdej koji su u ovom projektu utjelotvorili Ketrin Zita-Džons kao Mortiša Adams dok Luis Guzman igra Gomesa Adamsa.

Ortega pored glavne uloge na snimanju serije ima još jednu. Naime jedan je od producenata ovog projekta, te je pričajući o njemu otkrila da će druga sezona donijeti horor priču.

“Baš zato što je tako zabavna, ovakva serija sa vampirima, vukodlacima i supermoćima, dozvoljava nam da ne shvatamo sebe preozbiljno”, istakla je u jednom intervjuu.

U prvoj sezoni Netflixove hit serije Venzdej je bila zapletena u ljubavni trougao, ali Ortega nije bila ljubitelj tog zapleta i prethodno je rekla da to nije uopšte u skladu sa njenim likom. “Napuštamo svako romantično ljubavno interesovanje u vezi sa Srijedom, što je zaista sjajno”, dodala je ona.

Bonus video: