„Najbolji Božić ikada" nikad gori: Netfliks na udaru kritika zbog „lošeg filma uprkos dobroj glumačkoj ekipi"

Uprkos tome što je zaplet filma naizgled dirljiv, neki gledaoci film nazivaju ‘najgorim filmom svih vremena’

4855 pregleda 0 komentar(a)
Detalj iz filma, Foto: Printscreen YouTube
Detalj iz filma, Foto: Printscreen YouTube

Gledaoci su osudili jedno od najnovijih Netfliksovih božićnih izdanja, označivši ga kao najgori praznični film ikada - iako glumačku ekipu čine poznate zvijezde.

Prvi božićni film koji je Netfliks (Netflix) najavio je Najbolji Božić ikad (Best Christmas Ever!). Radi se o komediji koja govori o prijateljstvu, porodici i klasičnim trzavicama između (starih) prijateljica, prenosi N1.

Glumačku postavu čine Heder Grejam, Brendi Norvud, Džejson Bigs i Met Cedeno. Priča počinje kad Šarlot (Heder Grejam) primi praznični bilten od Džeki (Brendi Norvud), svoje stare prijateljice s fakulteta. Taj gest u njoj izaziva ljubomoru i upravo je ona glavna tema ovog filma.

Ta ljubomora proizlazi iz stare poslovice kako je trava uvijek zelenija u tuđem dvorištu, a život nam onda pokaže da to baš i nije tako te da savršen (porodični) život ne postoji.

Uprkos tome što je zaplet filma naizgled dirljiv, neki gledaoci film nazivaju ‘najgorim filmom svih vremena’.

„Najbolji Božić ikad! mogao bi da bude najgori božićni film ikada“, „Izbjegavajte ovaj film umjesto što ćete izgubiti sat i po vremena života“, „Netfliks-ov najbolji Božić ikada je najgori film koji sam ikada gledao.. trebalo bi da vas bude sramota što ovo emitujete“ – samo su neki od negativnih komentara upućenih za ovaj film.

Bonus video: