Tom Hardi o novom dijelu Venoma

Snimanje trećeg dijela filma “Venom” uveliko je u toku

3615 pregleda 1 komentar(a)
tom Hardi u prvom dijelu filma "Venom", Foto: Printscreen YouTube
tom Hardi u prvom dijelu filma "Venom", Foto: Printscreen YouTube

Glumac Tom Hardi potvrdio je da je snimanje “Venom: Let There Be Carnage” već počelo.

Nedavno je britanski glumac podijelio na svom instagram nalogu detalje sa snimanja novog dijela “Venoma” gdje se takođe zahvalio ekipama koje su se bavile snimanjem sva tri dijela.

“V3N0M 3”, Hardi je započeo objavu. “Posljednji ples…srećom, vratili smo se snimanju; želim da se zahvalim svim dosadašnjim timovima na putu od V1 do sadašnjeg, svim našim fantastičnim glumcima i ekipi, dobrim prijateljima i porodici, prevalili smo dug put. Ovo putovanje je bilo i biće jako zabavno, uvijek ima teških momenata u poslu, ali nije teško kada voliš ono što radiš i kada znaš da imaš odličan materijal i podršku sa svih strana, a posebno od strane ovako sjajnog tima.”

Hardi se takođe zahvalio svom kaskaderu Džejkobu Tomuriju, pa i scenaristkinji i režiserki Keli Marsel koja je ranije sarađivala sa njim u filmovima “Bronson”, “Venom” 2019. i 2021. godina. Pored snimanja scenarija, ovo je njen debitantski izlazak u filmski svijet u ulozi režiserke.

“Želim takođe da pomenem koliko sam ponosan na svoju režiserku, scenaristkinju i prijateljicu Keli Marsel. Čast mi je i ponos da vidim kako preuzima kormilo u ovom filmu. Vjerujte svom osjećaju, vaši instinkti su uvijek u pravu,” dodao je glumac.

Očekuje se da će treći dio filma “Venom” izaći na naše ekrane u novembru naredne godine.

Bonus video: