Za "Barbi" dovoljan jedan film

“Mislim da smo sve uložili u ovo. Nismo ga napravili da bude trilogija ili nešto slično”

2830 pregleda 1 komentar(a)
Detalj iz filma Barbi, Foto: Printscreen
Detalj iz filma Barbi, Foto: Printscreen

Margot Robi je rekla da “ne može da zamisli” o čemu bi drugi Barbie film bio, jer nikada nisu pravili planove za nastavak.

Zadivljujući uspjeh na bioskopskim blagajnama možda neće biti dovoljan za stvaranje filmske franšize. Glumica je rekla za Associated Press da nastavci nikada nisu bili dio razgovora prilikom kreiranja prvog filma, tako da nije sigurna hoće li se vratiti u Barbie Land.

“Mislim da smo sve uložili u ovo. Nismo ga napravili da bude trilogija ili nešto slično”, objasnila je Robbie.

Greta Gerving je sve uložila u ovaj film, tako da ne mogu da zamislim šta bi bilo sljedeće”, dodala je glumica.

Barbie je zaradila više od milijardu dolara širom svijeta, a Robi kaže da bi “najveći rezultat” njenog uspjeha trebalo biti to što “originalni filmovi i dalje mogu biti ogromni na bioskopskim blagajnama”. Naglasila je da projekat ne bi trebalo da bude nastavak, ili “prequel”, ili “remake” jer je Barbie dokazala da samostalne ideje mogu privući veliku publiku.

Gledaoci u bioskopima očigledno da su uživali jer Barbie ne samo da je imala najbolju domaću bioskopsku blagajnu u 2023. godini, već je zaradila i gomilu pohvala od obožavalaca i kritičara, a recenzije je opisuju kao “rijetko dobar film koji uspješno kombinuje poznati brend sa plasiranjem i te kako bitnih društvenih poruka”.

Bonus video: