Sebastijan Sten u ulozi Donalda Trampa u novom filmu “The Apprentice”

“The Apprentice” će biti film u kojem se “istražuju moći i ambicije, smješten u svijetu korupcije i prevare

2657 pregleda 0 komentar(a)
ilustracija Sebastijana Stena u ulozi Donalda Trampa, Foto: Printscreen YouTube
ilustracija Sebastijana Stena u ulozi Donalda Trampa, Foto: Printscreen YouTube

Sebastijan Sten potpisao je novi filmski projekat pod nazivom “The Apprentice", prenosi "Far Out Magazine". Ironično, zvijezda Kapetana Amerike tumačiće glavnog lika Donalda Trampa.

Sten će se pridružiti glumačkoj ekipi uz zvijezdu serije “Succession” Džeremija Stronga i Mariju Bakalovu. Strong će glumiti ozloglašenog advokata Roja Kona, dok će Bakalova glumiti mladu Ivanu Tramp. Produkcija filma “The Apprentice” započeta je ranije ove nedjelje pod režijom uspješnog iranskog režisera Alija Abasija.

Prema saznanjima medija, “The Apprentice” će biti film u kojem se “istražuju moći i ambicije, smješten u svijetu korupcije i prevare. To je priča o mentoru i pripraviku koja prikazuje porijeklo američke dinastije. Ispunjen značajnim velikim likovima, ovaj film otkriva moralnu i ljudsku cijenu kulture u kojoj se definišu pobjednici i gubitnici.”

Osim rada na Kapetanu Americi, Sten je poznat po značajnim ulogama u filmovima “Fresh”, “I”, “Tonya” i “Pam & Tommy”, u kojima je glumio bubnjara benda Motli Kru Tomija Lija.

U avgustu, Tramp se predao vlastima države Džordžije kako bi se suočio sa optužbama u vezi sa navodnom zavjerom za poništavanje rezultata izbora u toj državi 2020. godine. Kako bi osigurao svoj izlazak iz zatvora u Atlanti, Tramp je isplatio jemčenje od 200.000 dolara (160.000 funti), te sada čeka suđenje. Opisavši slučaj kao “iživljavanje nad pravdom”, glasno je izrazio svoje nezadovoljstvo sudskim postupkom.

Tramp se trenutno suočava sa ukupno 13 optužbi, uključujući navodne slučajeve ucjene, nagovaranja javnog izvršitelja da prekrši zakletvu, zavjere za lažno predstavljanje javnog izvršitelja, slučajeve davanja lažnih izjava.

Bonus video: