Haselhof: Ne mogu da trčim, ali mogu da vozim

Haselhof je za kazao da je njegova nedavna epizodna uloga u drugom dijelu “Čuvara galaksije” rezultat toga što je reditelj filma Džejms Gan veliki obožavatelj “Knight Ridera”, a da ga je to ujedno podstaklo da se okrene seriji koja ga je proslavila
116 pregleda 0 komentar(a)
Dejvid Haselhof, Foto: Shutterstock
Dejvid Haselhof, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 13.08.2017. 18:20h

Glumac Dejvid Haselhof je otkrio da se sprema nova verzija njegove serije “Knight Rider” o savremenom vitezu koji se bori protiv kriminala uz pomoć inteligentnog i gotovo neuništivog automobila, emitovane od 1982. do 1986.

U narednim godinama uslijedili su brojni nastavci i spin-offovi ovog projekta, uključujući i seriju sa Džastinom Breningom iz 2008, koja nije dočekala drugu sezonu.

Haselhof je za TMZ kazao da je njegova nedavna epizodna uloga u drugom dijelu “Čuvara galaksije” rezultat toga što je reditelj filma Džejms Gan veliki obožavatelj “Knight Ridera”, a da ga je to ujedno podstaklo da se okrene seriji koja ga je proslavila.

“Osvrnuo sam se na svoju karijeru - ponosan sam na 'Čuvare plaže', ponosan sam na 'Knight Ridera', posebno na tu seriju. A sada smo u pregovorima da je vratimo na male ekrane, zbog čega sam nevjerovatno uzbuđen”, naveo je glumac.

“Posebno se radujem zbog svih onih ljudi koji su gledali prethodne tribute, koji im se nisu svidjeli jer nisu vjerni originalu. Pustite me da ponovo budem Devon, sada kao stari momak. Ne mogu da trčim, ne mogu da se tučem, ne mogu da skačem, ali još mogu da vozim”, poručio je glumac.

On je dodao da produkcija trenutno radi na ostvarivanju prava na ponovno snimanje serije.

“Sve je proizišlo iz mog odnosa sa Džejmsom Ganom, bilo je ludo saznati da je seriju gledao kao osmogodišnjak. Odavno sam imao ideju za ovaj projekat, a on ga je prihvatio sa oduševljenjem”, naveo je Haselhof.

Bonus video: