Kandidat za novog Džejmsa Bonda bi radije da igra zlikovca

Prošle sedmice neki mediji objavili informaciju da je Tejlor-Džonson zapravo dobio ponudu da igra Bonda i još je nije prihvatio.

3175 pregleda 3 komentar(a)
Den Stivens u filmu "The Guest", Foto: Printscreen YouTube
Den Stivens u filmu "The Guest", Foto: Printscreen YouTube

Jedan od kandidata za ulogu Džejmsa Bonda Den Stivens dio je iznenađujući odgovor na pitanje da li bi bio zainteresovan za ulogu agenta 007. Nakon što je Danijel Kreg napustio franšizu eksplozivnim završetkom filma "No Time To Die", glasine o tome ko bi ga mogao naslijediti ne jenjavaju. I dok je Aron Tejlor-Džonson postao nezvanični favorit, Stivens, koji poznat po ulogama u filmovima "The Guest" i "Godzilla x Kong: The New Empire", već dugo se smatra konkurentom.

Kako su zvanične vijesti o potvrđenom 26. filmu iz Bond franšize i dalje rijetke, Stivens se tokom nedavnog intervjua za Backstage osvrnuo na izvještaje koji ga pominju kao mogućeg kandidata. Glumac je otkrio da postoji druga uloga u franšizi 007 koja ga zapravo više zanima.

"Ne znam baš zašto je ta uloga postala mjerilo apsolutnog uspjeha, znate? Volim te filmove, volio sam ih tokom godina. Da li bih bio odličan Bond? Naravno, ali mislim da bih radije bio negativac. Ali to nije razlog zašto radim ono što radim. Mislim da možete primijetiti određene ljude koji su donijeli određene odluke u karijeri koje idu u tom smjeru, poput, 'Hej, što misliš o ovome? Prilično dobro izgledam u smokingu, zar ne?'. Čudno je kako je to postalo fenomen, da je to postala stvar koja se mora postići, jer ima toliko toga drugog čime se možete baviti", izjavio je poznati glumac.

Posljednji film u eri Danijela Krega kao Bonda objavljen je 2021, a konkretne vijesti o budućnosti franšize bile su teško dostupne od tada.

Producentkinja Barbara Brokoli i Eon Productions nisu eksplicitno otkrili koga razmatraju za sljedećeg Bonda, ali nekoliko glumaca se brzo izdvojilo, aTejlor-Džonson postao favorit nakon što je prošle godine otkriveno da se zapravo sastao sa Brokoli kako bi razgovarali o ulozi.

I Brokoli i Tejlor-Džonson su ostali nijemi po tom pitanju, ali su prošle sedmice neki mediji objavili informaciju da je Tejlor-Džonson zapravo dobio ponudu da igra Bonda i još je nije prihvatio. Eon je da komentariše te tvrdnje, ali je Deadline kasnije izvijestio da njihov izvor u kompanijii nije izričito demantovao tvrdnju da je Tejlor-Džonson dobio ponudu za ulogu. Ništa nije sigurno dok se ne objavi zvanično, ali moguće je da je sljedeći agent 007 već pronađen.

Bonus video: