Ostin Batler će sarađivati sa Darenom Aronovskim u filmu "Caught Stealing"

Aronovski je stekao reputaciju reditelja koji izvlači maksimum od svojih glumaca, koji su često bili nominovani i osvajali Oskare za uloge u njegovim filmovima.

1495 pregleda 0 komentar(a)
Ostin Batler u filmu "Elvis", Foto: Printscreen YouTube
Ostin Batler u filmu "Elvis", Foto: Printscreen YouTube

Nakon snažnog početka 2024. sa upečatljivim ulogama u "Masters of the Air" i "Dune Part 2", glumac Ostin Batler nastavlja da gradi na svojim uspjesima i udružiće snage sa još jednim rediteljem koji je bio nominovan za Oskara. Deadline javlja da će Batler glumiti u krimi trileru "Caught Stealing" Darena Aronovskog, poznatog po filmovima "The Whale" i "Black Swan".

Studio je nedavno osigurao paket koji je baziran na knjizi Čarlija Hjustona. Scenario će napisati upravo Hjuston, a produkciju će voditi Protozoa.

"Radujem se saradnji sa svojim starim prijateljima u Sony Picturesu kako bih oživio Čarlijevu adrenalinsku vožnju. Jedva čekam da počnem da radim sa Ostinom i svojom porodicom njujorških filmaždija" rekao je Aronovski.

Baziran na knjigama Čarlija Hjustona, "Caught Stealing" prati Henka Tompsona, istrošenog bivšeg igrača bejzbola, koji biva uvučen u divlju borbu za preživljavanje u kriminalnom podzemlju 90-ih u Njujorku.

Najpoznatiji po svojim mračnim dramama poput "Requiem For a Dream" i "Black Swan", Aronovski je stekao reputaciju reditelja koji izvlači maksimum od svojih glumaca, koji su često bili nominovani i osvajali Oskare za uloge u njegovim filmovima.

Bonus video: