Mekgregor se nada da će ponovo igrati Obi-Van Kenobija

"Obi-Wan Kenobi" je Disney+ serija u šest nastavaka koja je pratila ovog džedaja koji prestaje da se skriva kako bi spasio mladu princezu Leju od inkvizitora Galaktičkog carstva

1716 pregleda 0 komentar(a)
Mekgregor u seriji "Obi-Wan Kenobi", Foto: Printscreen YouTube
Mekgregor u seriji "Obi-Wan Kenobi", Foto: Printscreen YouTube

Juan Mekgregor još nije gotov sa Obi-Van Kenobijem i nada se da će se opet vratiti u svijet "Ratova zvijezda". Poznati glumac je i u nedavnom intervjuu izrazio interes da ponovo uđe u cipele Obi-Vana nakon što je imao odlično iskustvo tokom snimanja prve sezone Disney+ serije koja nosi naziv po ovom liku.

Mekgregor je priznao da je u prošlosti da laže o tome da li igra tu ulogu kako bi iznenadio fanove samostalnom serijom o Obi-Vanu, ali ovaj put uvjerava da ne zna hoće li se pojavljivati u budućim nastavcima.

"Istina je da sam godinama govorio o tome kako sam morao da sakrijem snimanje sezone 'Obi-Wana', morao sam da lažem o tome, ali sada ne lažem", rekao je za LADbible u nedavnom intervjuu dok je promovisao svoju najnoviju seriju "A Gentleman in Moscow".

"Ne znam. Nije bilo telefonskog poziva od Lucasfilma ili Disneya koji kaže, 'Ajde da napravimo još jednu'. ' Obi-Wan' je napravljen kao mini serija i izašao je i ljudima se sviđa, što me jako, jako raduje", kazao je glumac.

Mekgregor je rekao da je volio da radi na seriji i dodao da se nada da će imati priliku da napravi još jednu

"Siguran sam da hoćemo. Prilično sam siguran, znate, imam još nekoliko godina prije nego što dosegem istu doba kao Ginis u 'Novoj nadi'. Dakle, ima vremena da se ispriča još priča", uvjeren je glumac.

"Obi-Wan Kenobi" je Disney+ serija u šest nastavaka koja je pratila ovog džedaja koji prestaje da se skriva kako bi spasio mladu princezu Leju od inkvizitora Galaktičkog carstva. Kenobi tada ima susret sa svojim bivšim učenikom Dartom Vejderom.

Bonus video: